Intens però contents de la 18 Festa del Oli. Dissabte el Consell regulador de la DOP Oli Terra Alta ens va entregar el guardo del Premi Terraltí al millor Oli d’Oliva Verge Extra Equilibrat 2016.

Seguidament la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat Sra Meritxell Serret va visitar el nostre estand i ens va felicitar personalment per la feina ben feta.

Per la nit al Restaurant Can Rius vam fer el tast guiat dels nostres Olis d’Empeltre i Arbequina, acompanyat del maridatge dels Vins del Celler Jordi Miró.

El diumenge al mati després d’una nit plujosa ens va respectar el temps i vam poder disfrutar de la resta d’activitats preparades, com la que organitzàvem un any més “III Concurs de llançament de pinyols” on van participar tres categories nens, dones i homes el premi va ser un pack de botelles restauració.

Per últim mencionar la bona acceptació de la novetat presentada a la Festa, que va ser la Melmelada d’Oli d’Oliva, vam rebre nombroses felicitacions i ens enorgulleix continuar treballant per aconseguir la qualitat del producte.