Un altre segell que distingeix i garanteix la qualitat i la seguretat del nostre oli és la certificació de la producció integrada. El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya i el Consell Català de la ProduccióIntegrada garanteixen que els productes etiquetats amb el distintiu de la producció integrada compleixen les normes establertes pel Decret 214/2002, que regula aquesta producció.

logo-certificaciones

Amb el distintiu de la producció integrada a Catalunya, s’identifiquen els aliments de qualitat elaborats amb mètodes respectuosos amb la salut i el
medi ambient, donant resposta a les demandes de qualitat i seguretat en els aliments que exigeixen els consumidors.

Nosaltres com a productors i envasadors estem obligats a complir totes les condicions fixades a les normes tècniques de producció establertes per a cada cultiu, com l’obligació de portar un quadern d’explotació i, si escau, un quadern de post collita, que recullen les anotacions de totes les intervencions fetes sobre el cultiu i els productes. Així es controla l’historial de cada oli , des del camp fins al punt de venda.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com

AVIS LEGAL  |  CONDICIONS DE COMPRA  |  POLÍTICA DE COOKIES