TripAdvisor coses que podem fer a la Terra Alta, Tarragona, Catalunya, Oleoturisme

Estrenem posicionament al TripAdvisor coses que podem fer a la Terra Alta

La autoproclamada major comunitat de viatgers d’Internet tripadvisor és una pàgina en la qual apareixen hotels i restaurants de tot el món, sobre els quals la gent escriu crítiques i comentaris lliures. Esperem que ens permeti fer una crida l’atenció al turisme.

Ens permet tenir una ficha de les diferents activitats d’Oleoturisme a més de donar les dades de contacte com els telèfons, mails i especialment promocionar el nostre lloc web. Podeu fer-li una ullada buscant al TripAdvisor coses que podem fer a la Terra Alta, entre elles surt la nostra proposta.

A RIUS D’OR ús oferim diferents formes d’entendre l’oli amb les diferens activitats. Cada cop desperta l’interes turístic de més gent. Amb això, s’està creant un nou model turístic basat en la gastronomia, el paisatge i la cultura tradicional. No en va, estem al país amb més hectàrees cultivades d’olivera del món, en el cas de la Terra Alta d’oliveres bàsicament Empeltre (autógtona) i Arbequina.

TripAdvisor coses que podem fer a la Terra Alta encaixa dins d’un turisme aliè a les masses i respectuós amb el medi ambient, explotem la cultura local de La Fatarella i expliquem les tècniques tradicionals de l’agricultura amb l’opció d’acompanyar-nos amb el procés d’esporgar, collir o moldre l’oliva per extreuren el preuat or liquid del primer raig. Finalment el podeu degustar i enportar-vose’l.

Degut a l’importancia per la nostra part, ús convidem a què hi deixeu el vostre comentari o puntuació i animar-vos a disfrutar algúna de les activitats d’oleoturisme proposades per aquesta Setmana Santa que tant em treballat.


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com

AVIS LEGAL  |  CONDICIONS DE COMPRA  |  POLÍTICA DE COOKIES