VARIETAT EMPELTRE

Olives de taula

Olives de taula amb sal, varietat Empeltre amb formats d’un i tres quilograms.

Gaudeix-les en companyia, en l’aperitiu, el desdejuni, amb vi, cervesa, vermut, aigua o com vulguis. Però no oblidis compartir la gran història que comporta les olives RIUS D’OR.

Seleccionem les nostres millors olives per a deixar-les macerar de manera natural en aigua i sal. Embassat de manera manual.

100% NATURAL

Coneix els beneficis de les olives

L’oliva negra Empeltre és la més representativa a la Terra Alta, de sabor únic i característic. És un fruit de grandària mitjana i és caracteritzada per la textura oliosa de la seva carn i el seu color negre, obtingut únicament del procés natural de maduració en l’arbre.També l’utilitzem per a l’elaboració d’oli d’oliva verge extra quan són verdes. És un producte perfecte per complementar qualsevol àpat. Alguns dels usos més tradicionals a Tarragona són com a aperitiu, molt usat en restaurants, i també en amanides de ceba suau i de tomàquet.

ESTALVI MENSUAL

Subscriu-te

Si us inscriviu a la nostra llista de correu, rebreu les últimes novetats, olis i descomptes directament a la vostra safata d’entrada.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

DE LA TERRA A LA TAULA

Experiències oleoturistiques

Gaudiu d’una jornada única, on t’ensenyem les nostres arrels, les oliveres, el procés de molturació, la bodega i finalment fem un tast dels diferents olis.

RESERVA LA TEVA VISITA ARA