De l’olivera a la taula

Les nostres arrels

Els orígens del nostre producte

CLIMATOLOGIA I ALTITUD PERFECTA

Sòl i clima

Gaudim del clima mediterrani, temperatura ideal per l’olivera. D’hiverns freds, primaveres assolellades i estius calorosos.
Pel que fa a les exigències edàfiques, l’olivera és una planta molt rústica, que s’estén molt bé als nostres sòls, terrenys d’escassa fertilitat, calcaris, profunds i amb drenatge, ja que és molt sensible a l’embassada prolongada d’aigua.

OOVE PREMIUM

Les olives més sanes i verdes

Els olis es caracteritzen pèl seu color verd, que s’associa a un oli d’oliva de collita primerenca, el suc exclusiu extret de les olives més joves, totalment verdes i sanes. D’aquí les sigles OOVE Oli d’Oliva Verge Extra de categoria superior.

SEGELL DE QUALITAT

Oli d’Oliva Verge Extra

OOVE és el millor tipus d’oli d’oliva, l’extracció d’aquest oli es fa en fred (amb temperatures de batut de la pasta inferior a 27 graus). El seu nivell d’acidesa és molt reduït 0,2 grams d’àcid oleic per cada 100 grams d’oli.

CUIDEM LA NOSTRA SALUT

Pilar de la Dieta Mediterrània

L’oli d’oliva aporta un gran sabor a molts menjars, però a més ajuda a prevenir i reduir el desenvolupament de moltes malalties. Els estudis mostren que consumir oli d’oliva diàriament és essencial per a prevenir uns certs tipus de càncer, per la qual cosa ajudaria a viure més temps. Aquest aliment, a més de saborós, és molt saludable.

LA NOSTRA SELECCIÓ

Quatre monovarietals

Arbequina

El seu oli és el més conegut dels produïts a Catalunya, encara que la seva estabilitat és baixa. Comercialment s’ha convertit en el reclam més gran de producció i consum, gràcies al seu oli de baix amarg i picant i notes fruiteres accentuades. Localment també s’usa amanida.

COMPRA ARA

Empeltre

Color groc daurat, equilibrat amarg i picant, una cosa dolça. Afruitat esperable d’ametlla, fins i tot poma. Estabilitat mitjana i alt contingut en polifenols. El seu oli és bastant benvolgut en general. L’oliva per a consum de taula té bastant acceptació en la nostra zona.

COMPRA ARA

Picual

Qualitat d’oli mitjana, però d’alt contingut en oleic i alta estabilitat. És la varietat que més efectivitat fotosintètica presenta a la fabricació d’oli.

COMPRA ARA

Fulla de Salze

Autòctona de la Ribera d’Ebre, les oliveres són centenàries que ens brinden una producció selecta i limitada regalant-nos un oli amb un gust únic, molt agradable al paladar, gustós i aromàtic.

COMPRA ARA

DE LES OLIVERES AL PLAT

Oleoturisme RIUS D’OR

Algun cop has tingut el desig de gaudir un dia envoltat d’oliveres, aprenent com es produeix l’oli o coneixent quines són les diferents classes d’oliva acabant amb un bon tast? Llavors t’animem a endinsar-te al món de l’oleoturisme. Enfocat a la producció d’oli, tenim com a objectiu divulgar les principals característiques i processos d’elaboració de l’Oli d’Oliva que utilitzem, producte ric i sa com a pocs. T’ensenyarem el nostre molí i bodega.

Gràcies pel seu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Torneu-ho a provar més tard.